Personvern

Helse Nord-Trøndelag behandler en rekke personopplysninger om pasienter, ansatte og andre. I Helse Nord-Trøndelags personvernerklæring beskrives i korte trekk hvordan Helse Nord-Trøndelag behandler og beskytter personopplysninger. I personvernerklæringen for hnt.no, kan du lese om personvernet på vårt nettsted.

Personvernerklæring - Helse Nord-Trøndelag

Helse Nord-Trøndelag behandler en rekke personopplysninger om pasienter, ansatte og andre. I personvernerklæringen beskrives i korte trekk hvordan Helse Nord-Trøndelag behandler og beskytter personopplysningene.
Personvernerklæring for Helse Nord-Trøndelag
Grafisk illustrasjon av data. Dataene er tegnet inn i et fotografi av to åpne hender som omfavner dataene.

Personvernerklæring - hnt.no

På Helse Nord-Trøndelags nettsider (hnt.no) samler vi ikke inn personopplysninger når du besøker nettstedet. Derimot lagrer vi trafikk / besøksstatistikk, som viser hvor mye hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.
Personvernerklæring for hnt.no
Illustrasjonsbilde nettsikkerhet.

Personvernombud

Personvernombudet skal ivareta personverninteressene til alle som får sine personopplysninger registrert i Helse Nord-Trøndelag. Selv om personvernombudet er ansatt i Helse Nord-Trøndelag, har det en uavhengig stilling i sitt arbeid som ombud.
Kontaktinformasjon og mer om personvernombudets oppgaver
Et ungt par omfavner et barn. Foto.
Sist oppdatert 29.01.2020