Oversikt over ledige stillinger i Helse Nord-Trøndelag HF

Ledige stillinger

Hos oss har du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor mange fagområder.

Et par kvinner iført hvite skjorter og merker
Foto: Helse Nord-Trøndelag

Helse Nord-Trøndelag er fylkets største arbeidsgiver med cirka 2 750 medarbeidere fordelt på Sykehuset Levanger, Sykehuset Namsos, DPS Kolvereid og DPS Stjørdal.

I våre enheter er det mange yrkesgrupper, i tillegg til leger, sykepleiere og for eksempel psykologer. Felles for yrkesgruppene er sterke og kompetente fagmiljø med mulighet for videreutdanning og erfaringsdeling på tvers av fagene. 

Vi lyser ut alle ledige stillinger (se utlistingen over), og benytter den elektroniske søkebasen Webcruiter.

Det er mange muligheter til å få jobb i Helse Nord-Trøndelag. Vi er til enhver tid på utkikk etter godt kvalifiserte, motiverte og dyktige medarbeidere.

Foretaket er bemannet av leger, sykepleiere, psykologer, helsefagarbeidere, økonomer, medarbeidere innen tekniske fag, ingeniører, lærere, renholdere, kokker og blant annet kontormedarbeidere. Til sammen er cirka 100 ulike yrker representert.

Våre ansatte scorer høyt både på regionale og nasjonale arbeidsmiljøundersøkelser – de trives i Helse Nord-Trøndelag.

Helse Nord-Trøndelag driver forskning på internasjonalt nivå, og samarbeider blant annet tett med og er en del av forskningsmiljøer som HUNT/NTNU og NorCrin.

http://www.hnt.no/forskninghttps://www.ntnu.no/hunthttp://www.norcrin.no/ 

Helse Nord-Trøndelag benytter elektronisk søknadsweb. For å søke stilling hos oss må du være registrert som bruker i Webcruiterbasen.

Ved å registrere deg som bruker, kan du også lage CV som kan benyttes ved søknad til stillinger i en rekke offentlige organisasjoner.

Selv om du registrerer deg via oss, er din bruker og CV universiell, og kan benyttes flere steder.

Registrere CV og bruker

Ser du etter en jobb i Helse Nord-Trøndelag? Er du interessert i å bo i Nord-Trøndelag? Vi ønsker deg velkommen til oss!

Les mer om Nord-Trøndelag og sykehusenes vertskommuner:

Levanger (levanger.kommune.no)

Namsos (namsos.kommune.no)

Trøndelag fylkeskommune (trondelagfylke.no)​​

Sist oppdatert 09.04.2024