Hvordan skaffe forskningsmidler?

Har du en forskerspire i magen, eller ønsker å vite mer om hvilke støtteordninger du har tilgang til som forsker? Helse Nord-Trøndelag ønsker både nye og erfarne forskere velkommen til søkerseminar 13. april.

Publisert 15.03.2018
Mange hender strekker seg mot et papirdokument i midten av bildet. Illustrasjonstegning.
Foto: colourbox.com

Seminaret vil bli avholdt på Store møterom i Arken ved Sykehuset Levanger, med videooverføring til møterommet Bråholmen i Namsos.

Både nye og erfarne forskere fra Helse Nord-Trøndelag og Nord Universitet ønskes velkommen til det tre timer lange seminaret, som har gratis deltakelse og åpen tilgang.

Seminaret starter med foredrag fra Forskningssjef og saksbehandler i Helse Nord-Trøndelag, Bodil Landstad og Liv Eli Lysfjord, som vil informere om de interne forskningsmidlene som er tilgjengelig gjennom helseforetaket.

Prosjektleder ved Forskningsavdelingen, Kristine Hole, vil deretter informere om forskningsinfrastrukturmidler tilgjengelige fra Norges Forskningsråd, før ledende fagsjef i Extrastiftelsen, Jan Ole Hesselberg, forteller om Extrastiftelsens midler og Kavlifondets program for helseforskning.

Seminaret avsluttes med informasjon om Samarbeidsorganets utlysninger, hvor sekretær for Regionalt samarbeidsorgan, Maria Henningsen, kommer på besøk.

Deretter runder Forskningssjef Bodil Landstad og konsulent Marlen Knutli av med en innføring i forskningsinfrastrukturen i Helse Nord-Trøndelag, Helse Midt-Norge og NTNU.

Det vil holdes pause underveis i programmet, hvor deltakerne får servert forfriskninger.

Vi håper så mange som mulig tar turen. Det er derfor mulig å delta i hele eller deler av seminaret, men det er ønskelig at deltakere da benytter pausene til å komme og gå.

Deltakelse krever ingen påmelding.

Program for seminardagen (PDF)